Yrityksessämme työskentelee kolme trimmaajaa, jokainen omilla toiminimillään, Titta Topi&Tessu nimellä, Jaanan toiminimi on Trimmi Tiimi ja Katja toiminimi on Taito & Tunne. Olemme kaikki suorittaneet Eläintenhoitajan Ammattitutkinnon, eläinten trimmaamisen osaamisalan Ylä-Savon Ammattiopistossa Peltosalmella. Tutkinto on todistus osaamisestamme, jonka perusarvoina on eläimen hyvinvointi, asiallinen käsittely sekä turkin oikeaoppinen hoito. Myös eläintenhoitajan muu ammattiosaaminen on asiakkaan turvana, voimme siis hyvin suositella koiralle jatkotutkimuksia esimerkiksi eläinlääkärissä tai vaikka hierojalle huomatessamme ettei kaikki ole kunnossa. Usein huomaammekin esimerkiksi suun tai ihon hyvinvoinnin kannalta merkittäviä seikkoja joita omistaja ei ole tullut huomanneeksi, tai vaikka salakavalasti ilmaantuneet kilot vyötäröllä. Meitä ammattilaisina sitoo myös 100% vaitiolovelvollisuus, jonka vuoksi asiakkaat voivat kysyä meiltä mitä tahansa mieltä askarruttavia seikkoja.


Meidän työmme on lisätä eläinten hyvinvointia, ja säännöllisesti hoidettu eläin on yhtälailla terve kuin kauniskin.


Trimmaamossa hoidetaan kaikenrotuiset koirat kokoon ja ulkonäköön katsomatta, myös haastavat tapaukset ovat meille tervetulleita. Aggressiiviset tai arat koirat pystymme tarvittaessa hoitamaan kahden trimmaajan yhteistyössä positiivisesti vahvistaen jotta trimmaustilanne olisi mahdollisimman miellyttävä ja turvallinen kaikille osapuolille. Trimmaamme myös monia rotuja näyttelyihin, ja tarvittaessa ohjaamme parhaalle osaajalle lukuisista yhteistyökumppaneistamme. Titan ominta alaa on kaikki nypittävät koirat (mäyräkoirat, terrierit,snautserit, seisojat yms.) ja Jaanan lempirotuja ovat erilaiset spanielit, noutajat sekä setterit. Katjalla on vankka kokemus vesikoirista sekä erilaisista paimenkoirista.


Titta valmistui v.2021 tammikuussa myös eläintenkouluttajaksi, joten trimmauksen ohella voimme tarjota myös apua esimerkiksi hoitotoimenpiteiden kouluttamiseen niin koirille kuin omistajillekin. Katja aloitti samat opinnot 2022 alussa.