Tietoa trimmaukseen tulijalle

Ajanvaraus Ensimmäistä kertaa aikaa varatessasi ole ensin yhteydessä meihin puhelimitse niin osaamme kartoittaa koirallesi ensimmäisen trimmauskerran sopivan mittaiseksi. Joitain rotuja aletaan trimmaamaan jopa ennen luovutusikää, ja muitakin rotuja on hyvä totuttaa trimmaamon ympäristöön jo ennen varsinaisia trimmauskertoja. Jos siirryt asiakkaaksemme vaikkapa toiselta paikkakunnalta, varaa myös silloin trimmausaika puhelimitse.

Ajanvarauksen peruminen tai siirtäminen Jos joudut perumaan tai siirtämään trimmausaikaa, se hoituu ainoastaan puhelimitse. Siirrot toivotaan tehtäväksi mahdollisimman ajoissa, kuitenkin ennen 24h sen voit tehdä ilman peruutusmaksua. Alle 24h tai peruuttamatta jätetyistä trimmauksista joudumme laskuttamaan täyden hinnan. Ajanvarauksia ei voi perua tai siirtää esimerkiksi yöllä tai viikonloppuisin, huomiothan tämän jo aikaa varatessasi.

Trimmaukseen tulo Trimmaukseen saapuessa voit tulla paikalle juuri teille sovittuna aikana, sillä teille varattu aika alkaa juuri silloin kun se ajanvarauksessa on mainittu. Sovithan etukäteen koirallesi jonotuspaikan jos joudut tuomaan sen sovittua aikaisemmin, tai jos saavut trimmaukseen myöhässä.

Trimmauksessa Koirasi jää meille trimmaukseen kun trimmaussuunnitelma on yhdessä käyty läpi ja koiran hakuaika on sovittu. Reipas heipattelu tuo koiralle turvallisen tunteen, ethän jää vahvistamaan koirasi ikävöintiä. Koirasi on meillä varmasti hyvissä käsissä! Jos trimmaussuunnitelma vaatii muutoksia, soitamme sinulle ennenkuin teemme mitään sovitusta poikkeavaa.

Trimmauksen jälkeen Nouda koirasi sovittuna aikana. Vaihdamme usein asiakkaita tasalta tai puolelta, joten sujuvuuden turvaamiseksi olethan paikalla ajoissa, ja koiraasi odotellessa voit rauhassa tehdä ostoksia myymälässämme. Koirasi trimmausaika sisältää aina välineiden ja trimmaustasojen puhdistuksen ja vaihdon.

Seuraava trimmi Voit halutessasi varata seuraavan ajan aina lähtiessäsi. Jos et osaa vielä varata uutta aikaa esim. työvuorojesi vuoksi, kerromme milloin ja millainen trimmiaika sinun tulisi varata seuraavaksi, voit sen näpytellä kätevästi nettiajanvauksessamme. Ajat kannattaa aina varata ajoissa, sillä ruuhka-aikaan jonot trimmaukseen saattavat mennä jopa useiden viikkojen päähän. Voit myös pyytää meiltä yhteydenottoa suunnitellun seuraavan trimmin ajankohtaan!

Ongelmia? Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää trimmauksesta ennen tai jälkeen, olethan yhteydessä suoraan meihin. Jos esimerkiksi koirasi nuolee itseään normaalia enemmän trimmauksen jälkeen, se on täysin normaalia, mutta siihen tulee kiinnittäää huomiota ja pyrkiä helpottamaan koiran oloa. Moni koira "säikkyy" itseään tai peräpäätään jos turkki on leikattu lyhyeksi, sillä sänki tai paljas iho voi tuntua koirasta kovin kummalliselta muutaman päivän ajan. Tällöin omistajan tehtävänä on antaa koiralle muuta puuhaa, huolehtia ettei koira pääse nuolemaan ihoa rikki ja vaikka pukea päälle oloa helpottavaa paitaa tms. Esimerkiksi takunselvityksen jälkeen kutiavaa ihoa voi hoitaa haaleilla kylvyillä tai koirille sopivilla rasvoilla. Tärkeintä on estää koiraa rikkomasta ihoaan nuolemalla. Jos trimmauksessa löydämme koirastasi hoitoa vaativia asioita, kerromme niistä poikkeuksetta ja ohjeistamme jatkotoimenpiteet. Jos trimmauksessa koiraasi tulee haava tai trimmauksessa sattuu mikä tahansa vahinko, on meillä vakuutukset sekä yhteystyöeläinlääkärit tätä varten.

Tältä näyttää nivusalue trimmauksen jälkeen. Yleensä kaikilta koirilta otetaan mahan alunen lyhyeksi ihan jo hygieniasyistä. Nypittäviltä roduilta nämäkin alueet otetaan nyppimällä jos se on järkevää. Pehmeää ja tiukasti kiinni olevaa karvaa ei ole järkevää nyppiä, ja silloin vatsan alunen ja nivusalue trimmataan yleensä koneella.

Tämänkaltaiset peräpeilin konetyöt kuuluvat moneen trimmausmalliin. Koirat tottuvat koneella trimmatun alueen tuntoon hyvin nopeasti. On normaalia että ensimmäisen trimmin jälkeen koira voi ihmetellä sitä. Jos tiedät että koirasi iho toistuvasti ärtyy rotutyypillisistä konetöistä, kerrothan siitä meille niin voimme keksiä yhdessä toisenlaisen trimmausmallin.